Saturday, December 31, 2011

Happy new year!!!


Selamat tahun baru 2012 kepada pencinta sekalian.
Kepada anda yang sedang bercinta, semoga bahagia dan sejahtera di samping yang tersayang. Kepada pasangan suami isteri, semoga ikatan rumahtangga anda berada di dalam keadaan yang lebih hormoni. Kepada anda yang di ambang putus cinta ataupun yang sedang putus cinta, semoga anda tabah mengharungi saat ini dengan kekuatan yang sememangnya ada pada diri anda. Kepada yang masih single dan masih tercari-cari pasangan, usah risau, jalan pasti ada mesti ada cara.
Azam tahun baru ni aku nak bekerja keras, cari duit banyak-banyak, simpan duit, selesaikan hutang baru hidup boleh senang hehehehe… Cukuplah tahun 2011 ini tahun aku kumpul hutang,hahaha,
Ada kawan-kawan aku bertanya kenapa tahun 2012 ni tak jadikan tahun mencari jodoh?… huhu siapalah aku?.. duit pun tak ada nak cari jodoh! lagipun aku belum bersedia lagi.. tapi aku ada juga terfikir nak ada orang sentiasa take care kita.. maklumlah dah lama aku kesepian.. kepada semua sahabat-sahabatku semoga tahun 2012 dapat kembali semangat nak bercinta,, ayuh!! bangkit semula,, dan kejarlah apa yang kamu impi-impikan ok.. janganlah kamu putus asa.. perjalanan masih panjang lagi.. Aku nak story sikit pasal Tahun 2011.. tahun paling mencabar dalam hidup aku.. tahun yang mengajar aku banyak erti kehidupan.. tahun 2011 lah jugak tahun aku bertemu dengan betul-betul kawan.. susah payah sama-sama.. dan aku ditemukan pulak dengan seseorang insan yang mem
buat aku Terharu.. dengan k
eikhlasan dia sungguh m
engusik Emosi Dan Perasaan.. 
Walaupun kau bukan kekasih,, 
Namun Bukan Sekadar Teman Biasa,,Hadirmu Mengubat 
Hati Yang Terluka Ini.. semoga tahun 2012.. tahun banyak memori memori indah dari tahun 2011.. wasalam??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...