Thursday, October 25, 2012

Azam aku tercapai,,


Hye all. Lama yang teramat lama aku menyepi. Setengah tahun gak la kan. Erm, skrg aku bz ngn kerja aku. Biasalah. Klu dulu setiap masa ada masa nak update. Sekarang susah pulak. Tambahan pulak line tempat aku nie macam apa ntah. Malas nak cakap. Klu aku cakap nanti dikatakan menghina tempat orang. Lebih baik diam je.

Sepanjang tahun 2012 nie, sampai la sekarang. Macam2 crita & macam2 hal jadi kat aku. Contoh nya, hal CINTA kembali berputik.. story sikitlah,maklumlah tengah bahagiakan,,mesti kena kongsikan,,aku kenal si dia nie dah lama,Haha. Lama la sangat konon nya. takde la lama sangat. Haha. Lama la jugak dan aku merupakan interest in silence dia. Walaupun jarang bertegur tapi dia suka like status FB aku.Haha. Nak di jadikan critalahkan. Haha, tak sangka. Mungkin jalan crita dh di tentukan ALLAH, kita cuma merancang la lepas nie. Semuanya atas kehendak NYA.ktorang berdua bermsg bcalling dan seterusnya dan mengenali antara satu sama lain.sampailah satu pagi tu,dengan cuaca yang agak sejuk,dan agak mencabar aku nak luahkan perasaan yang mendalam,tapi dengan ketabahan aku,rilex jer..satu lah hubungan aku dan si dia pada 24.09.12 pada pukul 3.30pagi,,cinta setelah sekian lama tidak berputik agak kekok jugaklah,,tapi apa pun,saya nak bagi tahu awak,terima kasih sudi,membahagia saya,dan saya akan jadi terbaik dalam hidup awak k,,ada banyak nak distory tapi biarlah tersemat dihati k,,akhirnya azam aku tahun 2012 telah tercapai,,sekian terima kasih..

 

p/s: Ini cerita aku dan dia..Dia yang jauh di mataku tapi terlalu dekat di hatiku..Dia yang aku takut kehilangannya..Dia yang membuat aku rasa begitu keanakan..Dia yang memberikan aku nafas baru dalam diri ini..sayang awak sampai syurga..


 
0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...