Friday, November 30, 2012

Kesilapan yang akui,,

Makin lama kita lalui bersama, aku sedar yang aku nie sibuk dengan kerjaya sampaikn aku lupakan kau, memang kau cakap yang kau sentiasa ada family and kawan2, tapi sama ke dengan hubungan kita, urm.. bukan aku tak nak contact tapi cara kau mesej tu buat kan aku terasa yang kau macam nak tak nak layan aku,,urm.. maybe perasaan aku kot,, kalau aku ini rasa macam abaikan kau,, terus terang jela, tak payahlah kau simpan2,, memang betul orang cakap memang susah cinta jarak jauh nie, banyak perlukan kesabaran,makin aku bersabar makin banyak dugaan yang kita laluikan..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...