Thursday, January 6, 2011

Dah Lame Tak Update Blog..

Warggghhh!!! Banyaknya sawang kat warung wak pagek ni!!! 
Anai-anai, tikus semuanya ada. Ya...
akhir-akhirnya wak pagek sangat sibuk dengan bercuti & tugas baru. 
Semasa blog ini ditaip pun, hanya curi-curi masa dengan mata yang kepenatan, 
tetapi tetap teruja ingin meneruskan lagi arena blogging ni. Insya Allah, 
dari masa ke semasa, blog ini akan tetap penuh dengan pengisiannya.

Disini wak pagek ringkaskan sedikit, 
apa aktiviti yang telah wak pagek lakukan 
sepanjang blog ini tidak dikemaskini. 
Terlalu banyak program yang dilalui sehinggakan tidak sempat untuk berkongsi dengan pembaca semua. 
Kepala pun agak serabut sebab nak buat itu dan ini tetapi alhamdulillah 
semuanya bergantung kepada perancangan kita sendiri. 
Bijak merancang bijaklah hasilnya. Insya Allah...
 
 Sebenarnya percutian nie tak dirancang pada mula-mulanya..
Tak sangka pulak disambut serius. Terus set dan confirm,pukul 10, terus nak bertolak.

Huhuhuhu..... Terfikir pulak dalam hati,
percutian yang tak dirancang ni, mungkin batal la kot...
tiba-tiba dapat panggilan dari mamat..dia cakap.
"cepat-cepat siap aku dekat depan rumah kau nie"
adus!!!beg belum kemas lagi..so aku dengan hati yang tenang sumbat jela..
apa barang yang perlu di bawak..haha..(nie lah kalau buat kerje last minit)
tepat pukul 10 pagi, kitorang memulakan perjalanan...
perjalanan ker P.D mmg pantas..
kita orang sampai P.D jer dah pukul 12..
biasa lah kalau bawak kereta dah macam F1..haha..
mestilah sampai awalkan..haha
kita orang pun pusing satu P.D nak cari hotel dengan trafik jam pulak tu..
2-3 jam gak la kami mencari,akhhirnya pukul 3,kami dapat la menginap sebuah hotel yg
 diberi nama Casa Rachado

ada gaya tak??haha
 Hotel nie memang tip top lah der..haha..
lengkaplah semua perkhidmatan kat situ..




semua adakan..best gila...
kat casa rachado nie kita orang menginap 1 hari 1 malam..
penat aku nak menaip lagi..
korang tgk jela gambar yang sempat aku snap..

malam BBQ..
time breakfast..(dah mcm org kaya).haha
time nie kita orang kat pantai main banana bot..
 
pertandingan bola baling..

memang best bercuti dengan korang..
asyik masok air jer...hahaha..

 ~EnD~


p/s : sahabat aku alan..aku simpati atas kerosakkan kereta anda..haha 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...