Monday, January 3, 2011

aduhyai!! dah lama aku tak update blog??

Warggghhh!!! Banyaknya sawang kat warung wak pagek ni!!! 
Anai-anai, tikus semuanya ada. Ya...
akhir-akhirnya wak pagek sangat sibuk dengan berbagai-bagai program & tugas baru. 
Semasa blog ini ditaip pun, hanya curi-curi masa dengan mata yang kepenatan, 
tetapi tetap teruja ingin meneruskan lagi arena blogging ni. Insya Allah, 
dari masa ke semasa, blog ini akan tetap penuh dengan pengisiannya.
sekarang nie memang banyak program nak diselesai kan..maklum lah nak didik anak-anak bangsa..ok lah s'takat sini jela aku nak story..
sebab mata dah ngntok nie...
nak masok tidur dulu..esok ada hari penting..so kene bangun awal...
k bye..
Assalammualaikum??

2 comments:

ain zuraini said...

waalaikumussalam...

Scya LollitA said...

same la . dah lme x update :(

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...